Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi’nin yapmış olduğu bu etkinlik, Ata Tokum Projesi’nin devamı olarak nitelendirildi. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı’nın, öğretmenlerin ve çok sayıda öğrencinin katıldığı bu etkinlikte kara kılçık buğdayı tohumları toprakla buluştu. Ayrıca düzenlenen ağaç dikme şenliğinde bütün sınıflar okul bahçesine söğüt ağaçları ve farklı meyve ağaçları dikti.

Tohum Bahce 1

Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret Rodop ve Çetinçalı’dan Mustafa Taşkıran’a ziyaret

“TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Düzenlenen etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür eden Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi Tuna Karlıbölük, “Gerçekleştirdiğimiz ağaç dikim şenliğimize katılımlarından ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Vardı‘ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bizimle birlikte okulumuzu yeşillendirmeye katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tohum Bahce 2

“KIYMETLİ OKUL YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Katıldığı ağaç dikme etkinliğine emek verenlere teşekkür eden Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, “Ağaç dikme etkinliğine emek veren başta kıymetli öğrencilerimiz ile değerli öğretmen ve okul yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.