4 yaşındaki kız çocuğu oyun oynarken balkondan düştü 4 yaşındaki kız çocuğu oyun oynarken balkondan düştü

Geçtiğimiz günlerde ödül aldığı bir törene yaptığı konuşma nedeniyle tepki çeken ünlü şarkıcı Melek Mosso, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 57'nci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne aldı. Tüm tepkilere rağmen konseri iptal etmeyen ve sahnede şarkıcıyla samimi görüntüler veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e partililer tepki gösterdi. Özellikle tepkiler Twitter’da yoğun bir şekilde paylaşılırken, kısa sürede ülke gündeminde en çok paylaşılanlar arasına girdi.

"KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARDI"

Bazı vatandaşlar yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekerken, muhalif seçmenin çok olduğu Süleymanpaşa'da Cüneyt Yüksel'in muhaliflere yaranmak için böyle bir girişimde bulunduğunu iddia ederek, "Cüneyt Yüksel kaş yapayım derken göz çıkardı." yorumunda bulundu.

PARTİYE OPERASYON MU ÇEKİYOR?

Bazıları ise geçmişte ortaya çıkan ve çok tepki çeken Cüneyt Yüksel'in maklube sofrasındaki fotoğraflarını paylaşarak, Yüksel'in AK Parti'ye operasyon çektiği iddiasında bulundular.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünün sahibi olan Melek Mosso, törende yaptığı konuşmasında, "Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Kimse beni susturamayacak, konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının sözleri tepki çekmiş, 57'nci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacağı konserinin iptal edilmesi istenmişti.

Şarkıcı kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konserin iptal edildiğini açıklamış daha sonra ise konser iptal edilmeyerek şarkıcı sahne almıştı.

İŞTE CÜNEYT YÜKSEL’E SOSYAL MEDYA’DAN GELEN TEPKİLER:

cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-10cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-11cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-9cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-8cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-6cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-7cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-4cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-3cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-2cuneyt-yuksel-tepkiler-cig-gibi-1