Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrası ülke genelinde büyük bir yardım seferberliği başladı. Merkezi Kapaklı’da bulunan TEKSAMDEF de üye dernekler ile birlikte topladığı yardımları deprem bölgelerine gönderiyor.

TEKSAMDEF ve üye derneklerin katkılarıyla hazırlanan yardım malzemeleri Kapaklı Kaymakamlığı’na teslim edilerek AFAD aracılığıyla deprem bölgesine gönderildi.

“YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Konuyla ilgili açıklama yapan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, “Ülkece yaşadığımız bu büyük acı sonrası TEKSAMDEF Federasyonumuza bağlı derneklerimiz ve hemşehrilerimizin özveriyle emek verdiği yardımlarımızı Kaymakamlıklarımızın aracılığıyla deprem bölgelerimize gönderdik.

Bugün de 4 Adet konteyner temin ederek yardım malzemelerimizi İlçe Kaymakamımız Bayram Sağır, İlçe Müftümüz Şerafettin Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Kapaklı Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran ile birlikte dualar eşliğinde deprem bölgesine yolcu ettik.

Bundan sonra gerekli desteklerimiz devam edecek. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum. 

Tüm hemşehrilerimizin ilgi ve alakaları için dernek başkanlarına ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor

teksamdef-deprem-yardim1teksamdef-deprem-yardim