10 Ocak’ta CHP Genel Merkezinin aldığı kararla  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Dr.Candan Yüceer, ilk ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirmiş, daha sonra da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etmişti. 

Candan Yüceer’in bir sonraki durağı ise, iki dönemdir Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen mevcut Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak oldu.

YÜCEER: TEKİRDAĞIMIZI HAK ETTİĞİ YERE HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ

Çarşamba günü Kadir Albayrak’ın makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yüceer, “Tekirdağımız için görev süresi boyunca büyük bir özveriyle çalışan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ağabeyimi makamında ziyaret ettim. Seçildiği günden bu yana Kadir Başkanımızın onurla taşıdığı hizmet bayrağını daha ileriye götürecek, Tekirdağımızı hak ettiği yere hep beraber taşıyacağız” ifadelerini kullandı.1 Candan Yüceer Kadir Albayrak Ziyaret

Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira Candan Başkan mal varlığını açıkladı: 130 milyon lira

ALBAYRAK: ADAYLIĞININ TEKİRDAĞ’IMIZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Ziyaretle ilgili konuşan Albayrak ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sn. Dr. Candan Yüceer’i ağırladık. Gündeme dair görüş ve bilgi alışverişinde bulunduk.Kendisini tebrik ediyor, çıkmış olduğu yolda muvaffak olması temennilerimle, adaylığının Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.