İlçe genelinde uygulama ve denetimlerini aralıksız şekilde sürdüren jandarma ekipleri Şubat ayında 35 bin 848 GBT sorgusu yaparken, çeşitli suçlardan aranması olan 244 kişiyi ise gözaltına aldı.

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Şubat ayında 27 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdi. Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması kapsamında bir aylık sürede ekipler 32 bin 748 GBT sorgulaması yaparken, uygulamalarda 9 bin 468 aracı kontrol etti. Uygulamalarda 410 araca işlem yapılırken, 244 aranan şahıs ile yakalandı. Yapılan aramalarda ise 8 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 114 adet kurusıkı tabanca fişeği, 81 gram uyuşturucu6 bin 738 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 70 bin adet dolu ve boş makaron ele geçirildi.

Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı

8 UYGULAMA YAPILDI

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Şubat ayında gençlerin korunması ve okul güvenliğine yönelik 8 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdi. Uygulamalarda 3 bin 100 GBT sorgulaması yaparken, 44 servis aracı ise denetlendi. Ayrıca denetimlerde 25 işyeri de ekipler tarafından denetlenirken, bir işyerine ise işlem yapıldı.