14 saat önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştiren polis ekipleri, hakkında 7 Yıl 6 Ay kesilmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14 saat önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da emniyet ekiplerinin uyuşturucu satışına yönelik çalışmaları devam ediyor. Kapaklı’da son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan ekipler, gerçekleştirilen çalışma kapsamında Libya uyruklu bir kişiyi gözaltına alırken 5 kişi hakkında işlem gerçekleştirdi.

15 saat önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak öldürüldü, bir kişi ise ağır yaralandı.

1 gün önce Asayiş Haberleri

Babaeski’da seyir halinde motor kısmından yanmaya başlayan minibüs, sürücü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla söndürüldü.

1 gün önce Asayiş Haberleri

5 ilçede polis ekiplerince kaçak içki ve kaçak sigaraya yönelik düzenlenen operasyonda kaçak sigara malzemeleri ve kaçak içki ele geçirildi.

1 gün önce Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şahıs gözaltına alındı.

1 gün önce Eğitim Haberleri

Çerkezköy’de okuyan 229 lise, ortaokul öğrencisine ve öğretmenlere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından SİBERAY eğitimi verildi.

1 gün önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu hap ve silah ele geçirilirken olayda 9 şüpheli gözaltına alındı.

1 gün önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeni dönem için seçilen meclis üyelerine yönelik eğitim programı düzenledi.

1 gün önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da aile için tartışma sonucu çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Yaşanan olayda yaralı şahıslar olay yerinden kaçtı.