Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, devriye görevlerini yerine getirirken İnönü Mahallesi Saray Caddesi üzerinde şüpheli davranışlar sergileyen Z.K. isimli bir şahsı durdurdu. Yapılan üst aramasında, Z.K.'nın cebinde görülen bir kabarıklık üzerine şahsa ne olduğu sorulurken, Z.K. isteyerek cebinden çıkardığı uyuşturucu maddelerini polis ekiplerine teslim etti. Şahsın üzerinde 0,82 gram metamfetamin ve 1,52 gram bonzai ele geçirildi.

Z.K. verdiği ifadede, uyuşturucu maddeleri M.A. isimli bir şahıstan temin ettiğini itiraf etti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına konu bildirilerek, “Gecikmesinde Sakınca Bulunan Haller Kapsamında” şüphelinin ikametine operasyon düzenlendi. Adrese yapılan operasyonda Y.K., M.A. ve B.K. isimli şahısların ikamette uyuşturucu madde kullandığı tespit etti. İkamette yapılan aramada, 22,11 gram bonzai ve 0.78 gram metamfetamin ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2700 TL nakit para ele geçirilirken, şahıslar gözaltına alındı.

Y.K. ve B.K. isimli şahıslar TCK 191 suçundan, M.A. ve Z.K. isimli şahıslar ise TCK 188 suçundan işleme tabi tutuldu. Z.K. isimli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılırken, M.A. isimli şahıs adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

72 adet suç kaydı bulunan şahıslar kaşar peyniri çalınca yakalandı 72 adet suç kaydı bulunan şahıslar kaşar peyniri çalınca yakalandı

Ayrıca yapılan UYAP sorgulamasında, M.A. isimli şahsın 5 ayrı dosyadan arandığı belirlendi ve adli tahkikat başlatıldı.