Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı, 4 Temmuz günü Kapaklı Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde düzenlenen imza ve tanıtım töreni ile tanıtılmıştı. Düzenlenen tanıtım töreni sonrası çıktığı tüm karşılaşmaları kazanan Sitespor Kadın Voleybol ekibinde son günlerde yaşanan peş peşe ayrılıklar merak konusu oldu.

İKİ GÜNDE 6 AYRILIK YAŞANDI

İlk ayrılık 25 Kasım Pazartesi günü Başantrenör Alper Kemal Kaygusuz tarafından takım ile karşılıklı anlaşarak gerçekleştirildi. Ardından 26 Kasım Salı günü Teknik Ekipte yer alan Fizyoterapist Ahmet Öksüz, İstatistik Antrenörü Ramazan Öztürk, Yardımcı Antrenör Tarık Girgin; oyuncular Selin Çim ve Buse Gül ile yaprak dökümü devam etti.

Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız

TEKNİK EKİP YENİDEN OLUŞTURULDU

Yoluna namağlup devam eden takımda yaşanan ayrılıklardan hemen sonra Başantrenör Engin Özbek, Kondisyoner ve Alan Antrenörü İsmail Türkmen ve İstatistik Antrenörü Emre Yalçınkaya’nın teknik ekibe dahil edildiğini duyuruldu.

İZİNSİZ TRANSFER GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ

Aynı zamanda Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı’nın sosyal medya hesabında Başantrenör Alper Kemal Kaygusuz ile yolların ayrılma sebebi, “Yönetim Kurulundan izinsiz farklı takımlar ile transfer görüşmesi yapması ve bazı menajerler ile oyuncu transferi görüşmesi yapması” olarak açıklanırken diğer ayrılıklar hakkında bilgi verilmedi.

Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı ile ilgili kamuoyunda bazı dedikodular konuşulurken takım içerisinde neler yaşandı merak konusu oldu.