Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz

Çerkezköy Devlet Hastanesinde vatandaşın sıra çilesine bir türlü çözüm bulunamıyor. Kapaklı ve Saray’daki devlet hastanelerinin yetersiz olması sebebiyle 2 ilçeden de yoğun hastanın gitmek zorunda kaldığı hastanede, muayene ve işlemler için günler sonrasına sıra alınabiliyor.

45 GÜN SONRASINA ULTRASON RANDEVUSU

Çerkezköy Devlet Hastanesinde Dahiliye Polikliniğine randevu olmak isteyen bir vatandaş yaklaşık 20 gün sonrasına randevu olabilirken, muayene sonrası gönderildiği ultrason bölümünde ise yaklaşık 45 gün sonrasına ancak sıra alabildi. Bazı polikliniklerde ise bu sıranın daha uzun olduğu ve vatandaşların aylar sonrasına bile sıra bulmakta zorluk çektiği iddia ediliyor.

“ÖLDÜKTEN SONRAMI GİRECEĞİZ”

Yaşanan sorunun giderilmesini isteyen vatandaşlar, “Yıllardır bu sıkıntılar yaşanıyor. Maalesef vatandaş olarak sesimizi duyurmakta zorluk çekiyoruz.2 sonrasına ultrason sırası mı olur? Bizler ultrasona öldükten sonramı gireceğiz?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.