Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Kurulu’nda Türk Büyükleri anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına Muhammer İşbilen, divan üyeliğine ise Ercan Bağış ve Uğur Gerçek seçildi. Kurul, Yönetim ve Denetim Kurulu raporların okunup oylanması ile devam etti. Bir diğer gündem maddesi olan aidatların artırılması üyelerin oyuna sunuldu. Olağan Kurul, yeni yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Özgerçek’in konuşmasıyla devam etti.

“İYİ BİR ŞEKİLDE YAPTIĞIMIZA İNANIYORUZ”

Özgerçek katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu onurlu göreve yeniden beni seçtiğiniz ve ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluş tarihi olan 2014’ten bu yana söylediğimiz, savunduğumuz ve yapmak istediğimiz hususların en başında köylülerimizin birlik ve beraberlik içerisinde bir çatı altında toplanması ve üyelerimize yardımcı olmak geliyor. Biz bunu iyi bir şekilde yaptığımıza inanıyoruz"

“AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTIK”

Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara değinen Özgerçek, “Bir pandemi dönemi yaşadık. Pandemi döneminde birçok dernek kapanma noktasına gelmişken biz elimizden geldiği kadar bütün üyelerimizle birlikte dayanışma içerisinde olup derneğimizi ayakta tutmaya çalıştık. İyi bir aşamadayız. Bu istikrarı koruma adına yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber yaşlı, genç ve kadın üyelerimizden oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk” diye konuştu. 

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Özgerçek, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “İyi bir yönetimimiz var, köy derneği olmamıza rağmen aktif bir şekilde gerek sivil toplum örgütleriyle beraber gerekse siyasi partilerimizle ve kamu kurumlarıyla beraber Kapaklı’nın sorunlarıyla ilgili olup, Kapaklı’da ki etkinliklere mümkün mertebe katılım sağlamaya çalıştık. 5. Kurulumuzla birlikte çok daha çok özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Katılım gösteren bütün arkadaşlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Konuşma sonrasında yeni yönetim kurulu üyelerin oyuna sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Seyfi Özgerçek başkanlığındaki yönetim kurulu 3 yıllığına dernek yönetimine seçildi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Ermiş, İbrahim Beşok, Hakan Boy, Bülent Çınardalı, Selçuk Aydın, Mehmet Erişmiş, Sadık Emek, Savaş Anılır, Gürkan Gönül, Tayfun Küçükknat, Sezgin Benek, Erdal Girişen, Ertan Dor.

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Çağlar Bütün, Ercan bağış, Emrah Çınardalı, Uğur Gerçek, Gürkan Gündoğdu ve Ahmet Aksoy.