2010 yılından beri Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten Seçkin Dilsiz, CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Pazar günü saat 15.00’te CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, CHP Kapaklı Belediye Başkan aday adayları Kenan Aşer, İrfan Mandalı, İsmail Çelebi’nin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan tüm katılımcılara teşekkür ederek, başvuru yapan tüm aday adaylarına başarılar diledi. Tarcan’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Seçkin Dilsiz,  katılımcıları selamladı ve sözlerine kendini tanıtarak başladı. Dilsiz, “Sosyal demokrat bir ailenin evladı olarak 1981 yılında Kapaklı’da doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Kapaklı’da tamamladıktan sonra 1998 yılında Çerkezköy Çok Programlı Lisesi Elektronik bölümünden mezun oldum. 2002 yılında vatani görevimi tamamladım. 2010 yılına kadar özel sektörde çeşitli kuruluşlarda görev aldım. Evliyim, 1 kız çocuk babasıyım.

“OYLARIN YÜZDE 95’İNİ ALARAK MUHTAR SEÇİLDİM”

2010 yılında Cumhuriyet Mahallesi'nin 25 yıllık muhtarı olan rahmetli babam Çetin Dilsiz’in vefatından sonra teveccüh ve halkın desteğiyle muhtar adayı oldum. Katıldığım ilk seçimde oyların yüzde 95’ini alarak muhtar seçildim. 2014 ve 2019 yıllarında tekrar aday oldum. Nüfusu yaklaşık 40 bin olan ve yaklaşık 30 bin seçmenin olduğu mahallemizde rakipsiz ve tek aday olarak tekrardan aday olup seçildim.

Göreve geldikten sonra birçok sosyal sorumluluk projesinde bulundum. Çerkezköy Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kapaklıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Kapaklı Kent Konseyi Kurucu Üyeliği, Kapaklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mütevelliği Üyeliği, Çerkezköy Türk Hava Kurumu Üyeliği, Kapaklı Kızılay Üyeliği, Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanlığı ve Kapaklı İnsan Hakları Denetleme Kurulu'nda görev aldım” diye konuştu.

“YEREL YÖNETİMLERDE İKTİDAR OLMA SEFERBERLİĞİ İLAN EDİLMİŞTİR”

CHP’de yaşanan değişim süreciyle ilgili konuşan Dilsiz, “Partimizde yaşanan büyük kurultay sonrasında delegelerimizin değişim ve yenileşme sürecinden sonra karar almış ve Genel Başkanımız Özgür Özel önderliğinde ülkemizin her noktasında yerel yönetimlerde iktidar olma seferberliği ilan edilmiştir. Bu bağlamda öncelikle yeni göreve seçilen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e, parti yönetim kadrosuna ve bölge milletvekillerimize başarılar diliyorum.

Ulu önderimiz, ülkemizin kurucusu, baş komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir: 'Benim iki büyük eserim vardır. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.'” şeklinde ifade etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

“KAPAKLI’YA HİZMET İÇİN ADAYIM”

Neden aday olduğunu açıklayan Dilsiz,  sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Her bir köşesinde karış karış anılarım olan, tozunu toprağını yuttuğum çocukluğumu ve gençliğimi yaşadığım geleceğim olan Kapaklı’ya hizmet için adayım. Şeffaf bir yönetime her daim hesap vermeye hazır olan bir belediye başkanı olmak için adayım. Gelecek kuşakları doğası, çevresi, insanı ve kültürü planlanmış, dokusu korunmuş, çevreye saygılı, insan odaklı bir Kapaklı bırakmak için adayım.

“HALK İÇİN KARAR ALACAĞIMIZI ALTINI ÇİZMEK İSTERİM”

Halkına uzak durmayan, kendini kaf dağında görmeyen, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştirmeyen bir belediye başkanı olmak için adayım. Halkın derdini kendine dert eden, sizinle ağlayıp sizinle gülen, içinden biri olmaya devam eden, örgütüyle vatandaşlarıyla arasına duvar örmeyen gerçek bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmak için adayım. Halkla birlikte ve halk için karar alacağımızı altını çizmek isterim.

“YAŞIMIZ GENÇ, YÜKÜMÜZ AĞIR, YOLUMUZ UZUN, HEDEF BELLİ: TAM YOL İLERİ”

Halkların umudu olan sosyal demokrat ilkeleri yaşama geçirmeyi ödev bilen bir anlayışla sizlerle birlikte belediyeyi yönetmeye talibim. Bu süreçte yol yürüyeceğimiz tüm aday adayı arkadaşlarımızı adayımız gibi görüyor, her birine başarılar diliyorum. Yaşımız genç, yükümüz ağır, yolumuz uzun, hedef belli: Tam yol ileri. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyor, kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum. SaygılarımlaSeçkin Dilsiz Aday Adaylığı1Seçkin Dilsiz Aday Adaylığı2