Tarımsal Üretimin Planlanması ile ilgili toplantı gerçekleştirildi Tarımsal Üretimin Planlanması ile ilgili toplantı gerçekleştirildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta, keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla 16 Eylül Cumartesi günü Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

Çerkezköy Belediyesi vatandaşların gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kızılağaç Köyü ile Cehennem Şelalesi arasında yapılacak olan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurdan oluşuyor.

KAYITLAR BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 16 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Etkinlik için araçlar saat 08.30’da Kentpark önünden hareket edecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 15 Eylül’e kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi’nde bulunan Başvuru Masalarına müracaat ederek, kayıt yaptırabilecekler.

DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEĞİZ

Vatandaşları spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 16 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.