Olay, geçtiğimiz akşam saat 20.50 civarında Muradiye Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Bülent Ecevit Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre parkta alkol içen 24 yaşındaki Uğur G. ve 27 yaşındaki ağabeyi Veysel G.’ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş edildi. Uğur G. göğsünden yaralanırken, ağabeyi Veysel G. ise sol bacağından yaralandı. Ateş eden şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Jandarma Kapaklı’da av tüfeği ele geçirdi Jandarma Kapaklı’da av tüfeği ele geçirdi

Bilinci kapalı olan Uğur G. ve hafif yaralı olan ağabeyi Veysel G. olay yerine sevk edilen ambulans ile Tekirdağ NKÜ Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Uğur G. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağabeyi Veysel G.’nin ise durumun iyi olduğu belirtildi.

Veysel G. olaya ilişkin verdiği ifadede; kardeşiyle birlikte parkta oturup içecek içtikleri esnada kapüşonlu, orta boylu, zayıf bir kişinin yanlarına yaklaştığını, belinden çıkardığı tabanca ile kendilerine ateş ettiğini, kendilerinin şahsı tanımadığını ve düşmanlarının da olmadığını belirtti. 

KAÇARKEN ŞARJÖRÜ DÜŞÜRDÜ

Şüpheli şahsın olay yerinden kaçarken kullandığı silahın şarjörünü düşürdüğü öğrenilirken, polis ekipleri şahsı yakalamak için geniş kapsamlı çalışma başlattı.