Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkan Vekili R. tahir Eke, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Osmanlı Kuruyemiş Bahçelievler’de Açıldı1Açılış konuşmasını yapan Kapaklı Belediye Başkan Vekili R. Tahir Eke, Gazze’de yaşanan olayları kınayarak, “Yaşayanlar sabır, yaralılara şifa, ölenlere rahmet diliyorum. Ve son iki gündür 12 şehit verdik. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, yakınlarına sabır diliyorum ”dedi. 

“Belediye Başkan Vekili olarak buradayım” diyen Eke, “Sizlere Mustafa Çetin’in selamını getirdim. Kendisi İstanbul’da  resmi bir görüşmede olduğu için gelemedi. Osman kardeşime de açmış olduğu işletmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Osmanlı Kuruyemiş Bahçelievler’de Açıldı2YILMAZ: ALLAH HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR NASİP EYLESİN

Eke’den sonra söz alan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, katılımcıları selamladıktan sonra Gazze’de yaşananları lanetleyip, Irak’ın kuzeyinde verdiğimiz 12 şehite Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Daha sonra Yılmaz, “Bugün güzel bir vesileyle buradayız. Kapaklı büyüyor, yeni işletmeler açılmaya devam ediyor. Osman kardeşimizin bölgemize kazandırmış olduğu bu güzel işletmenin açılışından birlikteyiz. Bu vesileyle onun adına tekrardan hoş geldiniz diyorum. İnşallah Osman kardeşim burada kazanacak, hem de yanında çalıştırdığı insanlar kazanacak. Ama her şeyden önce şunu özellikle ifade edeyim. bir marka haline getirmeye çalıştığı Osmanlı Kuruyemiş ’ten alışveriş yaparsak hem Osman kardeşimiz kazanacak, hem de Bahçelievler Mahallesi’ne kazandıracak. Mahallelerimizdeki esnaflara destek çıkarsak, onlarda sizlerle daha güzel, daha kaliteli hizmetler verecektir. Öncellikle Osman kardeşime, çalışanlara, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah helalinden bol kazançlar nasip eylesin diyor, sözü birlikte aynı yolda yürüdüğümüz aday adayı arkadaşım Şakir Demirel’e takdim ediyorum” diye konuştu.

Osmanlı Kuruyemiş Bahçelievler’de Açıldı3DEMİREL: HAYIRLA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Yılmaz’dan sonra konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Arkadaşlarımızın bahsettiği gibi Filistin’de yapılan zulmü lanetliyorum. İnşallah bir an önce son bulur. İki gündür ciğerimiz yandı, 12 tane şehidimiz var. Ailelerine, ülkemize başsağlığı diliyorum. İnşallah bu sıkıntılar bir an önce son bulur diyorum. İşletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Buraya uzaktan yakından gelen hepinize hoş geldiniz diyor işletmenin hayırla vesile olmasını diliyorum, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleştirildi.