Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Kapaklı’ya ziyarette bulundu. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Erbakan, “Ne kasa başındakiler yani iktidar ne de masa başındakiler halkın derdine derman olamaz. Milletimizin derdine derman olacak görüş milli görüştür, Yeniden Refah Partisidir.” ifadelerini kullandı.

İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti İlçe Emniyet Müdürü Aksoy’dan hayırlı olsun ziyareti

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Çerkezköy’de ardından Kapaklı Pınar Bulvarı’nda halk ile buluşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Düzenlenen halk buluşmasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Pınar Bulvarı üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek Kapaklı’daki halk buluşmasını sonlandırdı.

“HALKIMIZ BİZİ BAĞRINA BASIYOR”

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları hakkında konuşan Erbakan, “Bütün Türkiye’de kurulduğumuz günden beri ciddi bir çalışma temposu içerisindeyiz. Gerçekten de gittiğimiz yerlerde halkımız bizi bağrına basıyor. Güzel bir teveccüh ile sıcak bir ilgi ile karşılanıyoruz. Anadolu’da bunu çok yerde yaşadık bugün de Trakya’da, Çerkezköy ve Kapaklı’da çok güzel bir ilgi ile karşı karşıyayız. Bu halkımız ile buluşma çalışmalarımız tabi ki seçime kadar devam edecek. İnşallah Yeniden Refah Partimizin Trakya’da, Tekirdağ’da, Çerkezköy’de ve Kapaklı’da da çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

fatih-erbakan-2

“MİLLETİMİZİN DERDİNE DERMAN OLACAK GÖRÜŞ MİLLİ GÖRÜŞTÜR”

Altılı Masa’da yaşanan sorunlar hakkında konuşan Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak uzun zamandır söylüyoruz, 'masadan çatırtılar geliyor, masa kırılacak, parçalanacak' diye ve aynen dediğimiz gibi de oldu. Tabiri caizse saç saça baş başa kavga edecek noktaya geldiler birdenbire. Öngörülerimizin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Tabi bu süreci yürütemeyen, daha işin başında birbirine düşen, anlaşamayan masanın iktidar olması halinde de bir şey veremeyeceğini gösteren bir gelişme. Dolayısıyla ne kasa başındakiler yani iktidar ne de masa başındakiler halkın derdine derman olamaz. Milletimizin derdine derman olacak görüş milli görüştür, Yeniden Refah Partisi'dir. Bunu söylediğimin ispatı da 50 senelik tarihimizde mevcuttur. Hem Milli Selamet Partisi’nin iktidar ortağı olduğu dönemde hem 54. Hükümet'te hem 1989 ve 1994’teki efsane hizmetlerde milletimizin yüzünü güldürecek görüşün milli görüş olduğu açık bir şekilde ortadadır. Milletimiz kararını 14 Mayıs’ta bu yönde verecektir.” dedi.

fatih-erbakan-3

“YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK İKİNCİ TURA KALACAĞIZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde yine yarışta olacaklarından bahseden Erbakan, “Biz inşallah Yeniden Refah Partisi olarak ikinci tura kalacağız diye düşünüyoruz, bunun için çalışıyoruz. İnşallah biz kalacağız ve milletimizin de desteği ile inşallah bu yarışa gireceğiz.” diye konuştu.

fatih-erbakan-4

“BUNLARIN ARKASINDA “CIA” VAR”

Cumhurbaşkanı seçiminde dış güçlerin etkisi olduğunu ve bu etkinin uzun yıllardır devam ettiği hakkında konuşan Genel Başkan Erbakan, “Dış güçlerin de etkisi üst düzeyde bunu rahmetli Erbakan hocamız da sık sık dile getirirdi. Birçok yaşanan olayda da bunu gördük. Mesela dış güçlerin kendisinin büyüttüğü ve bizzat bir aparat olarak kullandığı Fetullah Gülen Örgütü’nün (FETÖ) ne kadar devletin içine sızdığı ne kadar kritik noktaları ele geçirdiği ki bunların arkasında “CIA” var, dış güçler var doğrudan doğruya. Dolayısıyla tabi ki etkileri çok büyük ama inşallah milletimiz feraset sahibi bütün bu dış güçlerin operasyonlarına ve etkisine rağmen Refah Partisi’ni iktidara taşıdı, 1994’te yerel yönetimlerde iktidara taşıdı, Milli Selamet Partisi ile iktidara taşıdı inşallah yine aynı feraset devreye girecek ve dediğim gibi 14 Mayıs’ta milletimiz milli görüşü seçecek, dış güçlerin oyunları da böylelikle bozulmuş olacak inşallah.” ifadelerini kullandı.