Kapaklı’nın ilk kadın futbol takımı, Başkan Çetin’i ziyaret etti Kapaklı’nın ilk kadın futbol takımı, Başkan Çetin’i ziyaret etti

İHH Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine atanan Muammer Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İHH Kapaklı İlçe Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden il başkanımız Süleyman Çalışkan, İHH Genel merkez il koordinatörü Ramazan Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. İstişare ve değerlendirme toplantımıza katılarak bizlere destek veren İHH Çerkezköy ilçe başkanı sayın Ercan Bulduk‘a İHH Çorlu ilçe başkanı Cemalettin Günay’a, Kapaklı Spor Kulübü ve Kapaklı Eğitim Bir-Sen başkanı Cengiz Vural’a Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Toprak‘a, siyasi parti temsilcilerine, belediye başkan aday adaylarına, her daim sahada bizlerle koşturan ümmetin davasını dertlenen değerli gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim destek veren yetimleri kollayan mazlumun yanında olan, fahri gönüllümüz değerli belediye başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum. 

“İYİLİĞİ YAYACAK MAZLUMA UMUT OLACAĞIZ”

Kapaklı’da yapacak çok işimiz var. Önceliğimiz yetim ve öksüzlerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız. Ev ev, sokak sokak gezecek Ümmet-i Muhammed’in evlatları aç yatmasın, kışın soğuktan üşümesin diye elimizden geleni yapacağız. Arama kurtarma ekibimizle her türlü doğal afet için hazır konumda olacağız. Ümmetin derdi ile dertlenecek Gazze’deki zulmün durdurulması için sesimizi yükseltemeye ve duyurmaya zulmü anlatmaya gayret edeceğiz. Bir taraftan da savaş sonrası yaraların sarılması ve insani yardımlar için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. İyiliği yayacak mazluma umut olacağız”

Doğan'ın yeni yönetim kadrosunda şu isimler yer aldı:
Arama Kurtarma Sorumlusu: Fatih Önkol
Sosyal İşler Sorumlusu: Muammer Elbaşı
Kadın Kolları Sorumlusu: Nevin Mirasyedi
Genç İHH Sorumlusu: Yakup Özer
Sekreterya Sorumlusu: Nihat Toprak
Mali İşler Sorumlusu: Selim Çayır
Basın Yayın Sorumlusu: Uğur Aslan, Uğur Bingöl
Yetim Birimi Sorumlusu: Doğuş Sarcan

1 Muammer Doğan İ H H Kapaklı Temsilciliğine Atandı