31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda açıklanan verilere göre 2 bin 877 seçmenin oy kullandığı muhtar adayı seçiminde 980 oy alan Leyla Sultan Kaya Kapaklı Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı oldu. Leyla Sultan Kaya’nın en yakın rakibi olan Selim Vuran ise 570 oy aldı.

427 OY GEÇERSİZ SAYILDI

2 bin 450 oyun geçerli sayıldığı ve 427 oyun geçersiz sayıldığı Adnan Menderes Mahallesi Muhtar Adaylığı seçiminde diğer adayların aldıkları oylar ise;

Emircan Gökmen: 447 oy,

Kapaklı’da oturanlar dikkat: Hafta sonu kesinti yaşanacak Kapaklı’da oturanlar dikkat: Hafta sonu kesinti yaşanacak

Cuma Kasımoğlu: 225 oy,

Şaban Yakut: 149 oy,

Ali Dursun: 79 oy olarak belirlendi.

Leyla Muhtar

“BAHAR GELDİ”

Görevini layıkıyla yerine getireceğine söz veren Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Leyla Sultan Kaya, “Mahallemize bahar geldi. Sizlerin desteği ve güveniyle muhtarlık seçimini kazandım ve bugün seçim kutlamamızı gerçekleştirdik. Bu büyük sorumluluğu üstlenmek benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı.

“HERKESE MİNNETTARIM”

Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Seçim çalışmalarında emek veren, oy veren ve beni destekleyen herkese minnettarım. Sizlerin güveni ve desteği olmadan bu başarıya ulaşamazdım.

“SÖZ VERİYORUM”

Seçim sonrasında da hep birlikte mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağımı belirtmek isterim. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum” dedi.