Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Başta ülkemiz için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerinin, kahraman gazilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.” dedi.

“Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu “Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu

Kaymakam Sağır, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız.

Ayrıca Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini rica ediyorum.

Bu vesileyle başta ülkemiz için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerinin, kahraman gazilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”