Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor, 6. hafta maçında deplasmanda Akhisar Belediye Basketbol’a konuk oldu. İyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, rakibini 66-65 mağlup ederek ligdeki 6. Maçından da galibiyetle ayrıldı.

Cumartesi günü Akhisar Belediyesi Spor Salonu’nda saat 18.00’de oynanan karşılaşmayı Ali Rıza Pinat yönetirken, yardımcılıklarını ise Burak Mert Demirtaş, Barış Burak Durmuş yaptı. Kapaklıspor karşılaşmaya Emir Bozyiğit, Arda Akbaş, Nejat Barkın Olca, Ferhat Efe Kardeş, İbrahim Ahmet Pınarer, Ali Yurtseven, Gökper Pen, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Cem Han ve Kemal Can Aktuna kadrosu ile çıktı. Ev sahibi ekip Akhisar Belediye Basketbol ise Onat Gür Eroğuz, Atilla Gökova, Yiğit Topuz, Barış Altıngöz, Kamer Mani, Gökhan Keser, İlhan Bizer, Aykut Ulutuğay, Ulaş Deniz Andaç,

KAPAKLISPOR SON PERİYOTTA GÜLDÜ

Seyircisi önünde maça iyi başlayan Akhisar Belediyesi Basketbol, maçın ilk periyodunu 19-12 önde tamamladı. İkinci periyotta toparlanan Kapaklıspor farkı indirmek için mücadele etti. Bu periyotta rakip potaya 17 sayı bırakan Kapaklıspor, Akhisar Belediye Basketbol karşısında ikinci devreyi 34-29 geride kapattı.

Karşılaşmanın üçüncü periyodu Akhisar Belediyesi Basketbol’un 48-46’lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, Final periyodunda Kapaklıspor daha etkili olan taraf oldu. Maçı son saniyeye kadar bırakmayan Kapaklıspor, sahadan 66-65’lik skorla galip ayrıldı.

“NAMAĞLUP LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Kulüp Başkanı Cengiz Vural, “TBL 2.liginde mücadele eden Basketbol takımımız altıncı maçında Manisa Akhisar Belediye Basketbol takımını 66-65 yenerek grubunda 6. maçında 6’ıncı galibiyetini alarak namağlup liderliğini sürdürmektedir. Bu galibiyette emeği geçen başta oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve yöneticilerimizi canı gönülden kutluyoruz. Her zaman kulübümüzün yanında olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, Kapaklımızı imar ederken nesilleri ihmal etmeyen çok değerli Belediye Başkanımız Mustafa Çetin başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

KEMAL CAN TUNA 13 SAYI ATTI

Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti

Kapaklıspor’da Kemal Can Aktuna 13 sayı ile galibiyete büyük katkı sunarken, Harun Can Doğan 11, Arda Akbaş 11, İbrahim Ahmet Pınarer 10, Alperen Demir 7 sayı, 8 ribaunt ile yıldızlaşan isimler oldu. Akhisar Belediye Basketbol’da Gökhan Keser 19 sayı 13 ribaunt ile maçın en skorer ismi olurken, Onat Gür Eroğuz 16 sayı 8 ribaunt, Aykut Ulutuğay 11 sayı, Yiğit Topuz 9 sayı, Kamer Mani ise 9 sayı ile oynadı.