Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, 15. hafta maçında deplasmanda Tekirdağ 100. Yılspor ile karşılaştı. Tuğrul Kuloğlu’nun penaltı golüyle maçı 1-0 kazanan Kapaklıspor, zirve takibini sürdürdü.

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynandı. Kapaklıspor karşılaşmaya; Hakan Çolak, Tolga Aşçı, Ziya Bozbay, Hakan Çelik, Uğur Hasko, Tuna Akgüneş, Emre Kaymaz, Tuğrul Kuloğlu, Semih Mandacı, Serdar Belikırık ve Şaban Uçar ilk onbiri ile başladı.

TUĞRUL PENALTIDAN ATTI

Mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkan Kapaklıspor, 34. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Tuğrul Kuloğlu, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor 1-0’lık skorla soyunma odasına girdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

İkinci yarıda farkı açmak için mücadele eden Kapaklıspor, yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. 100. Yılspor da beraberlik adına yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maç, 1-0 Kapaklıspor galibiyetiyle sonuçlandı.

ŞARKÖYSPOR’U KONUK EDECEK

Lider Sarayspor 1953’ün 4 puan gerisinde bulunan Kapaklıspor, bu sonuçla puanını 39’a yükseltirken, ligde 2. sıradaki yerini korudu. Tekirdağ 100. Yılspor ise 28 puanla 3. sırada kaldı. Kapaklıspor önümüzdeki hafta kendi evinde Şarköyspor’u konuk edecek.

“NAMAĞLUP YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik direktörü Ercan Yılmaz, “Hafta başından beri bu maça çok iyi hazırlandık. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.  Namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Zorlu deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz.” dedi.