Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, 11. hafta maçında deplasmanda Ergene Pınarspor ile karşılaştı. Maçta baştan sona etkili taraf olan Kapaklıspor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

PENALTI GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİ

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Vakıflar 19 Mayıs Stadı’nda oynandı. Maça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk dakikadan itibaren rakip kalede gol aradı. 35. dakikada rakip ceza sahasında topun ele çarpması sonucu Kapaklıspor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanan Tuğrul Kuloğlu, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

SON SÖZÜ SEMİH SÖYLEDİ

İkinci yarıda rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor, 65. dakikada rakip ceza sahasında Şaban’ın düşürülmesiyle bir kez daha penaltı atışı kullandı. Penaltıyı kullanan Tuğrul Kuloğlu, takımının ve kendisinin 2’inci golünü kaydetti 2-0.

78. dakikada Semih Mandacı ile bir gol daha bulan Kapaklıspor maçı 3-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

KAPAKLISPOR 12. HAFTAYI BAY GEÇECEK

Bu sonuçla puanını 27’ye yükselterek Saray 1953’ün 4 puan gerisinde 2. sıradaki yerini koruyan Kapaklıspor, ligin 12. haftasını bay geçecek.

Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği Liseli gençlerden Kapaklı’ya il ikinciliği

“YAKALADIĞIMIZ FIRSATLARI DEĞERLENDİRDİK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Bu maç bizim için çok önemliydi. Rakibimizde bizim gibi Şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir takım. Bunun bilinci ile hafta başından bu yana iyi çalıştık ve iyi konsantre olduk. Maça kontrollü başladık ve maç içinde her şey istediğimiz gibi gelişti. Yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirdik ve sahada çok iyi mücadele eden bir Kapaklıspor vardı. Böylesi zor bir deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Kapaklımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Gönlü bizimle olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

puan-durubu-tsalig