Tekirdağ Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi veren kapaklıspor, ligin 10. haftasında kendi evinde Sağlamtaşspor’u ağırladı. Maçta baştan sona etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, Tuğrul Kuloğlu ve Emre Kaymaz’ın golü ile maçı 2-1 kazandı.

KAPAKLISPOR’UN GOLLERİ İLK YARIDA GELDİ

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Maça etkili başlayan Kapaklıspor, 4. dakikada Ziya’nın ortasında Tuğrul Kuloğlu’nun kafa golüyle 1-0 öne geçti. Kapaklıspor, golün ardından farkı açmak için ataklarını sıklaştırdı. 45. dakikada Yağız’ın ortasında topla buluşan Emre Kaymaz, topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı.  İlk yarı 2-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

SAĞLAMTAŞ’IN GOLÜ UZATMALARDA GELDİ

Kapaklıspor ikinci yarıda da etkili olarak rakip kalede gol aradı. Kapaklıspor yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, maçın uzatma bölümlerinde bir gol bulan Sağlamtaşspor, farkı tekrar 1’e indirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 Kapaklıspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

GALİBİYETİ TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik direktörü Ercan Yılmaz, “Rakipte zaman zaman kontra ataklarla baskı kurup gol aradı. Ama bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve hakkettiğimiz 3 puanla maçtan galip ayrıldık. Çok iyi mücadeleden dolayı tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti soğuk havada bizleri desteklemeye gelen tüm taraftarımıza armağan ediyoruz.” dedi.