Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Pizza Lazza Haremspor'a 93-85 mağlup oldu.

Bahçelievler Şehit Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya Troy Franklin, Marvin, Harun Can, Kemal Can ve Cem Han 5'i ile çıkan Kapaklıspor maça iyi başlayarak 6-0'lık seri yakaladı. Mücadelenin ilk çeyreği ev sahibi ekip Pizza Lazz Haremspor'un 22-21'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte Kapaklıspor, Kemal Can ve Marvin Jefferson'un sayılarıyla maça ortak olurken ikinci çeyreğin sonunda ev sahibi ekip 42-38'lik üstünlükle devreye girdi.

MÜCADELEYİ 93-85 PİZZA LAZZA HAREMSPOR KAZANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Pizza Lazza Haremspor, Huffman ve Elridge'nin elinden bulduğu sayılarla farkı açarak çeyreği 73-61 önde bitirdi. Son çeyrekte maça ortak olan Kapaklıspor, Baran ve Kemal Can'ın üst üste bulduğu üçlük sayılar ve serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla 16 sayılık farkı 6'ya kadar eritti. Hücumda top kaybı yaşayan Kapaklıspor, rakibinin bu hatalarını sayı ile değerlendirmesi ile potasında sayı gördü ve mücadele 93-85 Pizza Lazza Haremspor galibiyeti ile sona erdi.