Düşmez'den Genel Başkan Karamehmetoğlu'na ziyaret Düşmez'den Genel Başkan Karamehmetoğlu'na ziyaret

Son haftalarda almış olduğu farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Kapaklıspor, yine farklı bir galibiyete imza attı. Kendi evinde ligin alt sıralarında yer alan Kazanderespor ile karşılaşan Kapaklıspor, maçı 7-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

FARKLI KAZANDI

Maç, Pazar günü saat 15.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Maçta baştan sona etkili oynayan taraf olan Kapaklıspor, karşılaşmayı 7-0 kazandı.

 Kapaklıspor, 25. dakikada Tuğrul Kuloğlu, 34. dakikada Adem Durgun ve 45. dakikada Şaban Uçar’ın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Kapaklıspor 52. dakikada Tuğrul Kuloğlu, 61. dakikada Şaban Uçar, 69. dakikada Hakan Çelik ve 82. dakikada Yağız Batur ile bulduğu gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı.

“İYİ FUTBOL OYNUYORUZ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik direktörü Ercan Yılmaz, “Öncelikle bugün stadımızı dolduran tüm taraftarımıza teşekkür ederim. Tribünlerin bu denli dolu olması takımımızı olumlu yönde etkiliyor. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. İyi futbol oynuyoruz bunun sonucunda da farklı kazanıyoruz. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Hafta başından itibaren önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Karadenizspor maçına konsantre olacağız. Gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

kapaklispor-galibiyettekirdag-sal-puan-durumu