TBL2L son 16’da grubunu lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkan Kapaklıspor evinde konuk ettiği tecrübeli oyunculardan kurulu Çözüm Ankara Koleji'ni 89-82 mağlup etti.

A Grubu’nda oynadığı 16 karşılaşmada sadece bir yenilgi alarak grubunu lider olarak tamamlayan Kapaklıspor C Grubunu on galibiyet sekiz mağlubiyetle dördüncü tamamlayan Çözüm Ankara Koleji ile eşleşti.

KARŞILAŞMAYA YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Kapaklı Spor Salonunda Salı günü oynanan karşılaşmayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Akın Yılmaz, Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural, meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Kapaklıspor karşılaşmaya Emir Bozyigit, Arda Akbaş, Nejat Barkın Olca, Ferhat Efe Kardeş, İbrahim Ahmet Pınarer, Gökper Pen, Mustafa Erdoğan, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Cem Han, Kemal Can Aktuna kadrosu ile çıkarken, Çözüm Ankara Koleji ise karşılaşmaya Hakan Serbest, Alperen Ercan, Berent Kavaklıoğlu, Barış Gökalp, Yiğit Aydın, Arber Berisha, Uğur Hortum, Atakan Denk, Özcan Korkut, Ahmet Kaplan, Mutlu Akpınar, Oğulcan Sevim kadrosu ile çıktı.

İKİNCİ PERİYOT 46-39 TAMAMLANDI

Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren hızlı hücumlardan sayılar bularak aradaki sayı farkını artırdı. Arda, Serkan ve Alperen ile sayılar bulmaya devam eden Kapaklıspor karşılaşmanın ilk periyodunu ise 24-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyodu karşılıklı sayılarla devam ederken konuk ekip Çözüm Ankara Koleji tecrübeli oyuncusu Berent Kavaklıoğlu’nun sayıları ile farkı indirmeye çalıştı. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ikinci periyodunu da 46-39 Kapaklıspor önde tamamladı.

FİNAL PERİYODU BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

Karşılaşmanın üçüncü periyodu karşılıklı sayılarla başlarken, iki takımda mücadeleden kopmamaya çalıştı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor aradaki sayı farkını korumasını bildi. Hata yapmayan Kapaklıspor karşılaşmanın üçüncü periyodunu da 66-63 önde tamamladı. Karşılaşmanın final periyodu büyük heyecana sahne oldu. Kapaklıspor Arda, Barkın, Alperen, Serkan ile sayılar bularak farkı korumaya çalıştı. Periyodun sonlarına doğru Çözüm Ankara Koleji Mutlu Akpınar, Oğulcan Sevim ve Berent Kavaklıoğlu’nun sayılarıyla son beş dakikaya 77-75 önde girdi.

KONUK EKİPTE BERENT KAVAKLIOĞLU’NDAN 28 SAYI

Kapaklıspor güreş ekibinden Tekirdağ’da büyük başarı Kapaklıspor güreş ekibinden Tekirdağ’da büyük başarı

Kapaklıspor’da Arda Akbaş 14 sayı, 7 asist, 2 ribaund, Mustafa Erdoğan 11 sayı, 6 ribaund, Serkan Özver 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Barkın Olca 14 sayı (4/6 üçlük), 4 ribaund, 4 asist, Alperen Demir 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyete katkıda bulundu. Konuk ekip Çözüm Ankara Kolejinde ise tecrübeli oyuncu Berent Kavaklıoğlu 28 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Mutlu Akpınar 11 sayı, Oğulcan Sevim 11 sayı, 11 asist, 3 ribaund, Barış Gökalp 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Ahmet Kaplan 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile oynadı.