Kapaklı Atatürk Mahallesinde yaşadığı bölgedeki ıslah edilmeyen dere yatağından gelen kurbağa seslerinden rahatsız olan vatandaşlar sitem etti.

Kapaklı Atatürk Mahallesi Kerem Sokak ile Kenan Evren Caddesi arasında kalan ve Ergene Caddesi boyunca uzanan 200 metre uzunluğundaki ıslah edilmeyen dere yatağı kurbağaların yuvası oldu. Sabah 07.00’dan 09.00’a kadar ve akşam saat 20.00’dan sonra başlayan kurbağa sesleri bölgede yaşayan vatandaşlar için dert oldu. Su birikintisi olan bölgeden gelen yoğun sesten dolayı evlerinde uyuyamadıklarını dile getiren vatandaşlar duruma çare bulunmasını istedi.

“KURBAĞALAR VE SİNEKLER BÖLGEYİ MESKEN ETMİŞ DURUMDA”

“Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu “Düş Albay” tiyatroseverlerle buluştu

Bölgeden gelen yoğun sesten dolayı rahatsız olduklarından bahseden çevre sakini, “Kurbağa sesleri sabah saatlerinde ve akşam 20.00’dan sonra artarak başlamakta. Su birikintisinden gelen seslerden dolayı evimizde uyumakta güçlük çekiyoruz. Daha önceden belediye tarafından bu bölgeye vidanjör gönderilmişti ama hiçbir etkisi olmadı. Islah edilmeyen dere yatağında bulunan su birikintisi ve çöpler dolayısıyla kurbağalar ve sinekler bölgeyi mesken etmiş durumda. Bir an önce bu duruma çare bulunmasını istiyoruz.” diye konuştu.