Kapaklı'da 21 farklı kategoride kendi alanlarında emek veren nice kişi ve kuruluşun ağırlandığı bir ödül töreni olan “Kapaklı’nın Enleri” ödüllerinin oylamaları başladı. Anadolu Taş Fırın’da düzenlenen basın lansmanı sonrası 1 Kasım Çarşamba günü başlayan başvuru süreci 15 Aralık Cuma günü son buldu.

5 OCAK CUMA GÜNÜ OYLAMA SON BULACAK

Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

Kapaklı’nın Enleri Ödülleri ekibi tarafından yapılan başvuruların değerlendirilmesiyle birlikte 20 Aralık Çarşamba günü itibariyle oylama süreci başladı. 5 Ocak Cuma günü son bulacak olan oylama süresi boyunca oy kullanımı gerçekleştirilebilecek.

OYLAMA SONRASI ÖDÜL TÖRENİ GECESİNİN TARİHİ BELLİ OLACAK

“Kapaklı’nın Enleri” ödül programı hakkında açıklamada bulunan Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, “Bu yıl üçüncüsünü yapacağımız etkinlikte, Kapaklı halkının oylarıyla belirlenecek olan değerli kişi ve kurumlar ödüllendirilecek. Her geçen yıl üzerine koyarak daha iyi organizasyonlar yapmayı hedefliyoruz. Yapılacak olan oylamalar sonrasında “Kapaklı’nın Enleri Ödül Töreni” gecesinin tarihi belli olacak. Bu organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Çetin Group başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

21 FARKLI KATEGORİDE OY KULLANILABİLECEK

Yılın Milletvekili, Yılın Siyasetçisi, Yılın İlçe Başkanı, Yılın Sağlık Kuruluşu, Yılın Kurumu, Yılın Okulu, Yılın Muhtarı, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, Yılın İş İnsanı, Yılın Mekanı, Yılın Spor Kulübü, Yılın Belediye Meclis Üyesi, Yılın Kamu Yararına Çalışan Derneği, Yılın Projesi, Yılın Sendikası, Yılın Gayrimenkul Firması, Yılın İnşaat Firması, Yılın Gazetecisi, Yılın Yazarı, Yılın Sporcusu ve Yılın Markası kategorilerinde yapılan oylamada oy kullanmak için https://kapaklininenleri.com adresine tıklayabilirsiniz.