"Hayaller Kalemimde Saklı" adlı bu projenin temel amacı , insanlığın varoluşundan beridir temel iletişim aracı olan okuma ve yazma sürecinin , yine okuma ve yazma yetisi olan öğrencilerden yetişkin bireylere kadar , öznel olarak bireyin kendi hayal gücü potansiyeliyle : Şiir, hikaye ya da masal gibi metinler oluşturarak , Türkçeye ve topluma katkıda bulunması, bunun yanı sıra yazı alışkanlığının arttırılmasında kişisel emek kavramını da ele alarak pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Projenin oluşumunu başlatan Sınıf Öğretmeni Ozan Emre Adagideli," 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 4-E sınıfı olarak yaklaşık üç yıldır, öğrencilerimizle birlikte bu projeyi sınıf bazında yürütmekteyiz. Temel amacımız, bireysel duygu ve düşüncelerin doğru ve nitelikli bir biçimde , her bireyin kendine ait olan hayal gücü yardımıyla hikaye , şiir ve diğer yazınsal türleri oluşturması, emek duygusuna bağlı olarak da yazım alışkanlığını ebediyen kazanması ve yaşatmasıdır. 

"SÜREKLİLİĞİ TEŞKİL ETMEKTEDİR"

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Projemiz sadece okul içinde kalmayıp; evde, parkta yani herhangi bir yerde de yapılabilir durumdadır. Yaş aralığı gözetilmeksizin okuma ve yazması olan her bireye, hayal gücünü ve emeğini katmak isteyeceği için de uygundur. Dolayısıyla da sürekliliği de teşkil etmektedir. Bu zamana kadar sürdürdüğümüz projemize destek olan başta öğrencilerime, velilerime ve akabinde idari desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sn. Murat Bekdaş’a teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasını yaptı.WhatsApp Image 2023-10-27 at 08.43.06 (3)