Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kente yeni park ve yaşam alanları kazandırılırken, kullanım ömrünü tamamlayan parklarda da yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

AKYER VE IŞIL SOKAKTAKİ PARKLAR BAŞTAN SONA YENİLENDİ 

Bu kapsamda yenilenen parklarda incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Daha yeşil ve daha fazla sosyal yaşam alanları olan bir Kapaklı için çalışmalarımızı sürdürüyor. Bir yandan kentimize yeni parklar kazandırırken, bir yandan da kullanım ömrünü tamamlayan parklarımızı sil baştan yeniliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Atatürk Mahallesi Akyer Sokak ve Bahçelievler Mahallesi Işıl Sokak’taki çalışmalarında sona geldi. Toplam bin 205 metrekare alandaki Akyer Sokak’ta 177 metrekare spor alanı, 389 metrekare de yeşil alan çalışması yapıldı, oyun grupları yenilendi. 858 metrekare alandaki Işıl Sokak’ta ise 116 metrekare spor alanı, 236 metrekare yeşil alan çalışması yapıldı, oyun ve oturma grupları yenilendi. Yepyeni görüntüsüyle parklarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.KAPAKLI-PARKLAR1

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Pınarça Mahallesi’nde sürdürülen kilit taş yol yapım çalışmalarını da inceleyerek, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve ekiplere kolaylıklar diledi.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

KAPAKLI-PARKLAR2