Özcan Mandalı vefatının 6. Yıldönümünde, sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Sporu Derneği üyeleri, 6 yıl önce çıktığı av sırasında yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Özcan Mandalı’nın mezarını ziyaret etti. Gerçekleştirilen kabir ziyaretine Özcan Mandalı’nın kardeşi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı.

‘’ACISI HALA TAZEDİR’’

Özcan Mandalı’nın kabri başında edilen duaların ardından, sevenleri mezarı başına birer karanfil bıraktı. Kardeşi Özcan Mandalı’nın acısının hala taze olduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Saat 8’e 25 kala Erdoğan Çavuş telefon açtı ‘Özcan’ın başına yıldırım düştü büyük ihtimalle kaybettik’ dedi. Ben hazırlanana kadar Erdoğan Çavuş yeniden aradı ve ‘Kaybettik’ dedi. Bugün de acısı hala tezedir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.’’ dedi.

‘’ACIMIZ HEP CANLI KALMAKTADIR’’

Düzenlenen anma töreninde konuşan Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Sporu Derneği Başkanı Kadir Arıcı, ‘’6 yıl önce bugün Özcan Mandalı evladımızı müessif bir doğa olayı yıldırım isabeti ile kaybetmiş bulunuyoruz. Evladımız diyorum rahmetli babası Adnan benim sınıf arkadaşımdır. Şuan kabri başında oğlu, Başkanımız Ağabeyi, yeğenleri ve arkadaşları rahmetliyi anmak için toplanmış bulunmaktayız. Yıllar geçse de acımız hep taze ve canlı kalmaktadır. Rahmetliyi her zaman aramaktayız. Bu vesile ile bir kez daha rahmet minnet ve sevgi ile hatırlıyor, cennet mekanı olsun diyerek dualarla anıyoruz.’’ dedi.