Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı Rehberlik ve Araştırma Merkezinin 9 Ekim itibariyle Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını açacağını belirtti.

Eğitim Öğretim kurumlarındaki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin etkin bir şekilde ilerletilebilmesi için çalışmalar yürüten ve özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel değerlendirme, tanılama ve yönlendirme hizmetlerinin yürütülmesini sağlayan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kapaklı’da açılıyor.

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

“KAPAKLI İLÇEMİZE ÖNEMLİ BİR KURUM DAHA KAZANDIRDIK”

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “ Milli Eğitim Bakanlığımızın destekleri ile Kapaklı ilçemize önemli bir kurum daha kazandırdık. Kapaklı Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz 9 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren çalışmalarına başlayacaktır. Merkezimiz Kapaklı ve Saray ilçelerindeki öğrencilerimizi kapsayacak şekilde hizmet verecektir. Eğitimde son dönemde büyük başarılara imza atmakla birlikte, ilçemize kazandırılan okul ve kurumlar ile başarılarına yenilerini katmaya gayret göstermekteyiz. Hayırlı olsun” dedi.