Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz’ adlı Türk Halk Müziği gecesi düzenledi.

29 Ocak Cuma akşamı saat 19:00'da başlayan 'Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz’ adlı Türk Halk Müziği gecesine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

koro-konser-3

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK MÜJDESİ

Konser öncesi konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı'nın eğitimde önemli bir noktaya geldiğini kaydetti. Milli Eğitim Bakanlığı yatırımlarının Kapaklı'da kendini hissettirmesinin eğitime de katkı verdiğini ifade eden Danışmaz, anaokulu öğrencilerine bakanlık tarafından ücretsiz yemek verileceğinin müjdesini verdi.

koro-konser-4

GÖNÜLLÜLÜK ESASI İLE YAPILDI

Gecede konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'nın değişen ve gelişen yönüne eğitimin de katıldığını kaydederek, eğitimde olumlu bir değişim yaşandığını söyledi. Kapaklı'da hem bireysel ve hem de takım sporlarında başarılı bir grafiğin çizilmesinde okullardaki eğitim faktörü olduğunu kaydeden Çetin, Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından kurulan koronun da tamamen gönüllük esası ile yapıldığına dikkat çekerek sahneye çıkacak olan tüm kursiyerlere başarılar diledi.

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

koro-konser-2

MUSTAFA ÇETİN ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konuşmaların ardından Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği korosu salondaki davetliler için türküler seslendirdi. Düzenlenen etkinliğin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından günün anısına koroya çiçek takdim edildi.