Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan ve Kapaklı halkının büyük bir dayanışma örneği göstererek getirdiği ve tasniflediği ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım tırları deprem bölgelerine gönderiliyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Şu ana kadar ihtiyaç malzemeleriyle dolu 3 tırımızı bölgeye uğurladık. Kömür dolusu bir tırımızı da gönderdik. Yine Mobil İkram Aracımız ve ekskavatör iş makinemiz bölgede bulunuyor.” dedi.

"HALKIMIZ TEK YÜREK KAMPANYAYA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Halkımız tek yürek olarak yardım kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. İlk saatlerden itibaren on binlerce vatandaşımız içerisinde bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi toplama noktalarımıza getiriyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde personelimizin ve yine vatandaşlarımızın gönüllü çalışmalarıyla tasniflenen malzemeler tırlara yükleniyor. Şu ana kadar 3 tırımızı bölgeye uğurladık, yine kömür dolu bir tırımız da bugün yola çıktı. Bölgeye giden 10 kamyona da ihtiyaç malzemelerini yükledik.” dedi.

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

“KALBİMİZ, DUALARIMIZ AFETZEDELERLE”

Kapaklı Belediyesi Mobil İkram Aracı’nın Gaziantep’te afetzedelere hizmet ettiğini, ekskavatör iş makinesinin de Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katıldığını belirten Başkan Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeki afetzedelere yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Kampanyamıza destek olan ve olmaya devam eden tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için gayret gösteren tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum. Kalbimiz, dualarımız afetzedelerle.” diye konuştu.