Kapaklı Çamlık Parkı’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 10.00’da Çamlık Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Kapaklı Kaymakam Vekili Nazmi Ünlü, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

bayram-kapakli

“BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ”

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Bayramlaşma töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. 6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle bu yıl buruk bir Ramazan Bayramı geçirdiğimizi hatırlatan Başkan Çetin, “Ramazan ayı boyunca depremin acısını hissettik. Hamdolsun devletimiz ve milletimizle birlikte vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya başladık. Normalleşme artık yavaş yavaş başladı.” dedi.

DEVAM EDEN YATIRIMLARA DEĞİNDİ

Konuşmasında ilçede devam eden yatırımlara da değinen Başkan Çetin, “Malumunuz ilçemiz yeni bir ilçe. İhtiyaçları ve eksikleri var. Göreve geldiğimizden beri yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen adım adım ilçemizin gelişimi ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Devlet hastanemizin inşallah Haziran ayı itibariyle inşaat çalışmaları bitecek ve iç tefrişatları ile ilgili çalışmaları tamamlayacağız. Yıldızkent Kavşağı 30 Nisan günü üst yolun açılması ve sonrasında 1 hafta içerisinde de yan yolların acılmasını planlıyoruz. Hedefimiz 8 Mayıs’ta açılış kurdelesini kesmek. Emniyet binamız da yarım kalmıştı onun ihalesi de çok yakında yapılacak. Adım adım ilçemiz gelişiyor.“ diye konuştu.

“UMARIM HAYIRLI BİR SEÇİM OLUR”

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimini hatırlatan Çetin, “Umarım ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir seçim olur” diyerek konuşmasını tamamladı.

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Çetin’in ardından konuşan Kapaklı Kaymakam Vekili Nazmi Ünlü de vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak herkese hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

bayram-kapakli-2bayram-kapakli-3