Kapaklı Belediyesi, “Kapaklı Mantar Üreten ve İşleyen Eller” projesi kapsamında mantar yetiştiriciliği kursu açıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak istihdam garantili kurs için başvurular başladı.

Projelendirme ve ARGE çalışmaları Kapaklı Belediyesi iştirak şirketi Kent A.Ş tarafından yapılan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hibe almaya hak kazanan “Kapaklı Mantar Üreten ve İşleyen Eller” projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Proje kapsamında Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak istihdam garantili mantar yetiştiriciliği kursu için başvurular başladı. Kadınlar için 18-45, erkekler için 18-25 yaş sınırının bulunduğu kursa başvurmak isteyen vatandaşlar https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/formlar/basvuru-formlari/mantar-yetistiriciligi-kursu-basvuru-formu adresi üzerinden online veya Kapaklı İletişim Merkezi ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek yüz yüze başvuru yapabilecek.