Kapaklı’da hafriyat kamyonu ile çarpışan kamyonet kağıt gibi ezilerek paramparça oldu. Yaşanan kazada 2 kişi yaralanırken yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı

Kaza, Kapaklı - Bahçeağıl Mahallesi yolu mahalle girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.A. (37)  yönetimindeki 59 TG 506 plakalı hafriyat kamyonu,  M.Y. (25) idaresindeki 34 TD 7079 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Tek şeritli yolda meydana gelen feci kazada, kamyonet kağıt gibi ezilerek adeta paramparça olurken, hafriyat kamyonunda ise hasar meydana geldi. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

kamyonet-kagit-ezildi-1

KAZANIN YAŞANDIĞI YOL TRAFİĞE KAPANDI

Bölgeye gelen ekipler her iki sürücüye de ilk müdahaleyi yaparak yaralıları hastaneye sevk etti.  Kaza sonrası kağıt gibi ezilerek yola yapışan kamyonetten dolayı, tek şeritli yol trafiğe kapandı. Jandarma ekiplerince yolda güvenlik önlemi alınarak yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.