Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Kapaklı’da T.K. ve T.S. isimli şahısların üst aramasında; 5 gram bonzai ve 2 adet hap ele geçirildi.

Çerkezköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde B.Z. isimli şahsın adresinde yapılan aramada; 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 8 adet kuru sıkı tabanca mermisi, 10 adet 9 mm tabanca mermisi ve yaklaşık 2 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Y.E.Ç. ve A.C.’nin üst aramasında ise 15 gram bonzai ele geçirildi. Toplamda 12 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Malkara ilçesi Alaybey Mahallesi’nde bir araçta yapılan aramada; 9 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Araçta bulunan N.C., Ö.D, T.Y. ve O.D. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Malkara ilçesi Çimendere Mahallesi’nde ikamet eden R.Ç. isimli şahsın evinde yapılan aramada; 2 adet farklı boyutlarda tarihi eser niteliğinde taş parçaları, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet dedektör ele geçirildi.

Silah tüccarlarına operasyon: 270 mermi ele geçirildi Silah tüccarlarına operasyon: 270 mermi ele geçirildi

Süleymanpaşa ilçesi Barbaros Mahallesi’nde B.K. isimli şahsın üst aramasında 12 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Toplamda 12 şüpheli ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.