Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Motosikletli Asayiş ve Jandarma Motosikletli Trafik timleri ile birlikte Kapaklı Karlı Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda üç ayrı suçtan aranması olan cezaevi firarisi Z.K., kıskıvrak yakalandı. Jandarma Karakolu’ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ekipleri tarafından bölgede icra edilen yol emniyet ve kontrol uygulamasında bir ihbar üzerine cezaevi firarisi bir kişinin Karlı Mahallesi’nde bulunduğu belirlendi.

UYUŞTURUCU VE ÇALINTI ARAÇ BULUNDU

İhbar sonrası operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri, 3 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan cezaevi firarisi Z.K. isimli şüpheliyi Karlı Mahallesi’nde uzun bir kovalacamanın ardından gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek,32 gram uyuşturucu, 220 adet fişek, 1 adet muştalı bıçak, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, çalıntı olduğu değerlendiren bir adet araç, iki adet motosiklet, bir adet 8000 ve 2500 KW jeneratör, iki adet benzinli ağaç motoru ve iki adet araç plaka levhası ele geçirildi.

Kamyonun altına giren aracın sürücüsü hayatını kaybetti Kamyonun altına giren aracın sürücüsü hayatını kaybetti

Jandarma Karakolu’ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen cezaevi firarisi Z.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

jandarma-kapakli-3

jandarma-kapakli-1jandarma-kapakli-2