Çerkezköy’de bir kafe önünde 2 arkadaş arasında iddiaya göre şakayla başlayan tartışma kanlı bitti. Arkadaşı B.A.’nın yaptığı şakaya sinirlenen U.Y., arkadaşını tabancayla vurarak yaraladı. Polis ekipleri tarafından yakalanan U.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARKADAŞINI SİLAHLA VURDU

Olay, önceki akşam Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Özer Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, bir kafede oturan U.Y ile B.A. bir süre sonra dışarı çıktı. B.A., burada cebinden çıkarttığı kelebek bıçakla arkadaşı U.Y.’ye harekette bulundu. U.Y. ise belindeki silaha davranarak B.A.’ya ateş etti. Şans eseri silahtan çıkan kurşunun isabet etmediği B.A., olay yerinden kaçmaya başladı.  Kaçan arkadaşını kovalayan U.Y., yaklaşık 250 metre sonra kaçan arkadaşını yakalayarak bir kez daha silahını ateşledi. Karın kısmından isabet alan B.A. yaralandı.

Polis ekipleri tarafından tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi Polis ekipleri tarafından tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi

TUTUTUKLANAN ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edilirken, yaralanan B.A. ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan U.Y. ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YARALI ŞAHSIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralanan B.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.