Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“19 Ocak 2024 tarihi itibari ile 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılının ilk dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Özverili çalışmalarıyla başarılı bir dönem geçirmemize vesile olan tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve katkı sağlayan velilerimizi kutluyorum.

“HEYECANINIZI PAYLAŞIYOR VE HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM”

Sevgili öğrencilerim; bugün aldığınız karnelerin sizi değil, yalnızca bu dönem yaptığınız çalışmaları değerlendiren bir gösterge olduğunu unutmamalısınız. Önemli olan, bu verileri doğru kullanıp daha iyiye yol alabilmenizdir. Heyecanınızı paylaşıyor ve hepinizle gurur duyuyorum. Yarıyıl tatilinde bol bol eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. Sevdiklerinizle, ailenizle, büyüklerinizle zaman geçirin. Arkadaşlarınızla,  aile fertlerinizle oyunlar oynayın, ilginize ve yeteneğinize uygun sanat ve spor faaliyetlerine katılım sağlayın.  Mutlaka okuyun, okuduğunuz üzerinde düşünmeyi ve fikir alışverişinde bulunmayı ihmal etmeyin. Bunları yaparak iyi bir moral ve motivasyonla ikinci döneme başlayacağınıza inancım tamdır. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.

 “TATİLİNİZİN GÜZEL GEÇMESİNİ YÜREKTEN DİLİYORUM”

Değerli öğretmen arkadaşlarım; bir ülke, öğretmenleri kadar güçlüdür. Çabalarınız her türlü takdirin üzerindedir. Yeni dönemde de bilimin ve kültürün ışığını çocuklarımızla paylaşabilmeniz için tatilinizin güzel geçmesini yürekten diliyorum.

 “BAŞARILARINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINIZI UNUTMAYALIM”

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

Saygıdeğer velilerimiz; çok değer verdiğiniz  çocuklarınız sizler için olduğu kadar bizler için de değerlidir. Onları başkalarıyla kıyaslamak yerine; farklılıklarını anlamaya çalışarak, onları destekleyerek, öz güvenlerine katkı sağlayarak, onlarla vakit geçirerek başarılarına büyük katkı sağlayacağınızı unutmayalım.
 
Öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi bir tatil dönemi dilerim.”