Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasının ardından, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ergene Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Vardı atandı. Vardı, Kapaklı'ya gelerek yeni görevine başladı.

“DESTEKLEYEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM”

Yaptığı yazılı açıklamada Vardı şu ifadelere yer verdi:

“Değerli idareci, öğretmen ve çalışma arkadaşlarım; kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler, saygıdeğer Kapaklılar,

Üç Kemaller Diyarı Mavi Gözlü Şehrimiz Tekirdağ’ımızın Kapaklı İlçesinde, 07 Aralık 2023 tarihi itibarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum.

Devletim ve Milletim için çalışmayı nasip eden Rabbime şükrediyorum. Bana güvenip böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve destekleyen herkese şükranlarımı arz ediyorum.

“KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK KALACAKTIR”

İş ve gönül birliği içerisinde İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İlçemizin eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır.

Geçmişten günümüze şehrimize, şehrimizin kıymetli insanlarına, yarınlarımız olan sevgili çocuklarımıza emeği geçen değerli eğitim neferlerine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

“KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul ve kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, öğrencilerimize, velilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız ve diğer tüm paydaşlarımızın destekleriyle, bir ekip ruhu ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.  Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle.”

HALİL VARDI KİMDİR ?

 10 Şubat 1984 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde doğdu. Çorlu Cumhuriyet İlkokulu ve Çorlu Cumhuriyet Ortaokulunun ardından Çorlu Mimar Sinan Lisesinde (YDAL) ortaöğretimini tamamladı.

4 Haziran 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesinin Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden ve 6 Eylül 2021 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinin İktisat Bölümünden mezun oldu.

Sırasıyla Tekirdağ/Çorlu 125. Yıl İlköğretim Okulu, Siirt/Baykan Karakaya İlköğretim Okulu, Kastamonu/Cide Yatılı Bölge Ortaokulunda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı.

16 yıllık meslek hayatında 8 yıl öğretmenlik, 3 yıl müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdür vekilliği görevlerinden sonra; 27 Aralık 2018 – 7 Aralık 2023 tarihleri arasında; Gölhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı.

7 Aralık 2023 tarihi itibari ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başladı. Alanında 166 kurs ve seminere katıldı. 13 projeye, proje lideri ve proje yürütücüsü olarak danışmanlık yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Havvanur Alaca, Kapaklı’yı Rize’de temsil edecek Havvanur Alaca, Kapaklı’yı Rize’de temsil edecek