8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, “Kadınların eşitlik, özgürlük ve daha iyi yaşam şartları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesi olan 8 Mart, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Dünya Kadınlar Günü’ olarak kutlanmaktadır.

Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız sevginin, merhametin, fedakarlığın ve duyarlılığın sembolüdürler. Kadınlarımız hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alarak ailelerine ve topluma önemli katkılar sağlamaktadırlar.

Kadınlara verilen değer, aldıkları eğitim, ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel hayatta edindikleri yer toplumların gelişmişlik ölçülerinden biridir. Bizler kadınlarımızı girişimcilik kaynağından beslenen, cesaret nakışları ile nakşedilmiş bir ruha sahip kılarsak, sosyal yaşamın her alanını kadınlarımızla kuşatırsak o toplumun sırtı yere gelmez.

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bu duygu ve düşünceler ile başta ebediyete irtihal eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, kutluyorum” ifadelerini kullandı.