Pazar günü saat 12.00’de Kapaklı Yuvam Pastanesi’nde düzenlenen programa BBP Kapaklı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Fatih Diler, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı. Programda konuşan Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı Fatih Diler, “Kapaklı’nın her mahallesine, her köşe başına Kapaklı Halk Ekmek satış noktası kurup, kendimiz üretip vatandaşa kendimiz satacağız. Bizim yönettiğimiz Kapaklı’da ekmek 2 lira olacak” dedi.

1 Kapakli Ekmek 2 Tl Olacak Fatih Diler

“SEÇİM YARDIMIYLA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR” 

“Bugün Rahmetli Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasının Kapaklı’daki temsilcileri olarak 31 Mart seçimlerine kendi başımıza, bağımsız giriyoruz” diyen Diler,  “Önümüzde bir seçim var. Mevcut iktidar ve muhalefetin hazineden aldığı seçim yardımıyla gövde gösterisi yapıyor. Kapaklı’da o yaptığı harcamaların hizmetini yapamayan bir muhalefet ve iktidar var. Biz ikisine de karşıyız. Bu paralar vatandaşlarımızın çocuk çocuğunun süt parasıdır, vergileridir, su parasıdır” ifadelerini kullandı.   

“HER GÜN VATANDAŞ İÇİNDEYİM” 

BBP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Fatih Diler, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kapaklı’yı bu saatten sonra ne muhalefete ne iktidara bırakmayacağız. Vatandaş ne istiyorsa, halkımız ne istiyorsa onu yapacağız. Kimse kendi başına adamın adamı olup, torpille, ihaleyle, yolsuzlukla belediyeyi beş yıl çarçur etmeyecek. Rahmetli Muhsin başkanımızın dediği gibi, biz aynı kilimin desenleriyiz. Ben halkın içinden gelen biriyim. Eğer 31 Mart’ta belediye bana nasip olursa hepinize eşit hizmet yapmaya söz veriyorum. Kapaklı’nın her caddesini, her sokağını karış karış biliyorum. Esnaflık yapıyorum. Her gün vatandaşın içindeyim. 

“AHLAKLI BELEDİYEYİ KAPAKLI’YA GETİRECEĞİZ”  

Birileri rant sağlasın diye, birileri iyi olsun diye, birileri bizi desteklesin veya birileri kalkınsın diye belediyeye talip değil. Muhsin başkanımızın emanetinin ne kadar ağır olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz burada vardık, var olacağız, 31 Mart seçimlerinde inşallah Kapaklı Belediyesi’ni alıp ilçemizi bu hezimetten kurtaracağız. Hep beraber adil, şeffaf, ilkeli, ahlaklı belediyeyi Kapaklı’mıza getireceğiz. 

“KAPAKLI’DA EKMEK 2 LİRA OLACAK”  

Bizim yönetim sistemimizde musluktan su içilebilecek. Türkiye’nin en ucuz suyu Kapaklı’da içilecek. Kent Ekmek adı altında Kapaklı’da birkaç noktada ekmek büfeleri var. Vatandaşı kuyrukta bekletip belli bir saatten sonra büfenin kapısını kapatıp diğer firmalara peşkeş çeken bir zihniyete hayır diyoruz. Bizim yönettiğimiz sistemde Kapaklı’nın her mahallesine, her köşe başına Kapaklı Halk Ekmek satış noktası kurup, kendimiz üretip vatandaşa kendimiz satacağız. Bizim yönettiğimiz Kapaklı’da ekmek 2 lira olacak. 

"BİRÇOK YER ÇAMUR İÇİNDE” 

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

Bizim yönettiğimiz sistemde Kapaklı halkı ne istiyorsa, halkın neye ihtiyacı varsa biz ona talibiz. Bahçelievler Mahallesi’nde birçok yer çamur içinde. Bazı yerlerde yaya geçidi yok. Halk ekmek satışı birkaç yerle sınırlı. Kapaklı’ya adaletli, ilkeli, sosyal belediyecilik bizimle gelecek. Kapaklı’daki çarpık düzene son vereceğiz. Okul olmayan mahalleye okul, cami olmayan mahalleye cami, yolu olmayan yerlere yol yapacağız.