Veliler aile içi iletişim konusunda bilgilendirildi Veliler aile içi iletişim konusunda bilgilendirildi

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu Türkçe öğretmeni, Eğitimci Yazar Erkin Saçar, Crazy Prodüksiyon’un organize ettiği Altın Kalite Ödülleri’nde ‘Yılın Başarılı Erkek Yazarı’ ödülüne layık görüldü.

Sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in gerçekleştirdiği, Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar’ın sahne aldığı ödül gecesinde Yazar Erkin Saçar duygularını şu şekilde ifade etti:

“Crazy Prodüksiyon’un organizasyonuyla gerçekleştirilen 2023 Altın Kalite Ödüllerinde Yılın Başarılı Erkek Yazarı Ödülü’ne layık görüldüğüm için çok mutluyum.

“Hayaller gerçeklerin yol haritasıdır.” ve “İstemek kelimesinin sırrı içindedir. Son dört harf EMEK” diyerek çıktığım bu yolda beni daima destekleyen, başarımın en önemli kaynağı öncelikle eşime, anneme ve babama; benim en büyük gücüm, şükür sebeplerim Ulaş ve Utku oğullarıma; motivasyon kaynağım olan okurlarıma, eserimi okuyan, okutan meslektaşlarıma; ilgi ve desteklerini her zaman hissettiğim velilerime, öğrencilerime, arkadaşlarıma ve dostlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.

Ödülü tüm öğretmen yazar arkadaşlarım ve 2021 yılında kaybettiğimiz değerli arkadaşım Fatih Korgancı adına aldım.

Son 2 yılda 70 farklı ilden 30 bine yakın öğrenciyle yüz yüze veya çevrimiçi olarak buluşmak kolay olmadı. Son iki yılda ‘Bir Hayalin Peşinde Yolculuk Başlıyor’ kitabımız 10. baskısına ulaştı. Derdim “Hayaller kuran ve hayalleri peşinden koşan çocuklara ilham vermek, cesaret olmaktı.” 

Bu güzel ve anlamlı gecede sunuculuğu gerçekleştiren Şenol İpek ve Özlem Yıldız’a, geceyi güzel sesleriyle renklendiren Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar’a, organizasyonda emeği geçen ve beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum.

Birbirinden farklı alanlarda başarı göstermiş tüm katılımcıları da ayrıca kutluyorum.“

yazar-erkin-sacar-odul-1