Çerkezköy’de aldığı ekmeğin içinden misina çıktığını gören Z.A., “Sağlığımız bu kadar değersiz mi? Ekmeğin içinden kemik, ip, saç, kâğıt gibi şeyler çıkması hiçbir şekilde kabul edilemez.” dedi.

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yaşayan Z.A. isimli vatandaş, Pazar günü mahalledeki bir fırından akşam yemeği için 2 ekmek aldı. Aldığı ekmeklerden birini sabah kahvaltıda oğlunun önüne koyan Z.A., oğlunun kendisini çağırıp, ekmeğin içinden çıkan misinayı göstermesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız Başkan Yüceer: Haksızlıklara karşı sesimizi ortaklaştıracağız

“OĞLUMA ZARAR VEREBİLİRDİ”

Ekmeği, mahalledeki bir fırından aldığını kaydeden Z.A., “Pazar akşamı mahalledeki fırından 2 tane ekmek aldım. Ekmeğin birini akşam yedik, diğerini ise sabah kahvaltıda oğlumun önüne koydum. Oğlum ekmeği böldüğünde içinden misine çıkmış. Hemen beni çağırıp gösterdi. Ne olduğuna ilk başta anlam veremedik. Bu misine benim oğluma zarar verebilirdi.

 “BU SEFER BENİM BAŞIMA GELDİ”

Midesine gitseydi veya hasta olsaydı, bunun sorumlusu kim olacaktı? Özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çok titiz olmaları gerekiyor. Bu kabul edilemez bir durum. Daha önce ekmeklerin içinden çıkanları haberlerde görüyordum, bu sefer benim başıma geldi. Yetkililerin denetimleri daha da sıklaştırması gerekiyor demek ki.

“SAĞLIĞIMIZ BU KADAR DEĞERSİZ Mİ”

Bugün benim başıma gelen, yarın öbür gün başkalarının başına gelebilir. Sağlığımız bu kadar değersiz mi? Ekmeğin içinden kemik, ip, saç, kâğıt gibi şeyler çıkması hiçbir şekilde kabul edilemez. Umarım bu son olur ve yetkililer bu gibi durumlarla karşılaşılmaması için gerekli önlemleri alır” dedi.