Geçtiğimiz dönemi onlarca faaliyet, organizasyon ve yardımlaşma misyonu ile geçiren, fakirin yüzünde tebessüm, yetimin-öksüzün başında şefkat eli olarak tamamlayan TÜMKASDER, yeni dönem için kollarını sıvadı.

Yaklaşık 45 gündür yaz dönemi ve bayram izni yapan TÜMKASDER, 7 Ekim günü genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı ile 2015-2016 döneminin hizmet ve hayır yarışı startını da verecek.

 

HERKESE ÖRNEK VE ÖNCÜ OLACAĞIZ

 

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, “Bu dönem inşallah 70 faaliyet planlamış durumdayız. Varoluş amacımızın zirvesini yapacağımız her faaliyetle, gerek bölgemizdeki insanlarımızın yaralarını saracağız, gerekse ülkemizde bu misyon da ki herkese örnek ve öncü olacağız. Yönetim Kuruluma, tüm platform başkanlarıma, komisyonlarda görev alan 59 kardeşime ve gönüldaşlarımıza çok çalışmayı göze alacak bir azim ve gayret diliyorum” dedi.

 

Çalık, yeni dönemdeki ilk faaliyetlerinin de müjdesini de verdi: İhtiyaç sahibi herkese kömür yardımı ve Orion AVM’de Engelliler Yararına Sergi düzenleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

TUMKASDER-LOGO MURAT-CALIK-TUMKASDER