Sosyal farkındalığın arttırılması için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına “Biz Kazanacağız” projesi hayata geçirildi. Çetin Group – Atak Farma üretim tesislerinde, 07 Kasım tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Seval Çetin ve Atakan Çetin ile birlikte şirket çalışanları katılım sağladı.

Konu ile ilgili Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Toplumsal bilinci arttırabilmek ve farkındalık yaratabilmek amacıyla LÖSEV’in gerçekleştirdiği bu projede, 'Turuncu Günde Biz de Varız' diyoruz. Herkesi, bu anlamlı projeye destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

TÜRKİYE TURUNCUYA BOYANIYOR

LÖSEV, çocukluk çağı lösemi hastalığının rengi olan ‘Turuncu’ renk ile anılmaktadır. Turuncu rengi, lösemiyle mücadelenin simgesi olarak belirlenmiş olup, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda dayanışmayı güçlendirmek adına Türkiye’nin her yerinde turuncu rengin öne çıkarıldığı etkinlikler düzenleniyor. Turuncu rengin her bir tonu, lösemili çocukların yaşama tutunmalarını amacıyla simgelenmektedir.

Resim1

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi