Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Mahalli İdareler seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine Kapaklı ile devam eden Yüceer, İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Emir Tarcan, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerle yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yüceer, “Kapaklı’da hemşerilerimizi sosyal demokrat belediyecilikle yeniden buluşturacak, rahat bir nefes almalarını sağlayacağız” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

 ESNAFIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Daha sonra Kapaklı Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek Oda Başkanı Hasan Dükanlı ve oda yöneticileriyle bir araya gelen Dr. Candan Yüceer, “Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik, sorunların çözülebilmesi için gerçekleştireceğimiz çalışmaları anlattık” şeklinde konuştu.

“İŞÇİNİN, EMEKÇİNİN ALIN TERİNİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi’ni ziyaret eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, “İşçinin, emekçinin alın terini savunmaya, hakkını kollamaya ve yanında olmaya devam edeceğiz.  Sendika Şube Başkanı Günay Özden’e destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE ÜRETİP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret eden Yüceer, ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur ile görüştü. Yüceer, “Birlikte üretip birlikte çalışarak Tekirdağımızın geleceğini en iyi şekilde belirleyeceğimize olan inancım sonsuz” diye konuştu.

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüceer, “Samimi karşılamaları ve destekleriyle onurlandıran hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Pazar alışverişi yapan komşularımız ve esnafımızla dertleştik. Artan enflasyon pazar torbalarının dolmasını engelliyor. Tarım ve üreticiyi daha fazla desteklemeliyiz. Biz, bugüne kadar olduğu gibi tüm Tekirdağ’da üreticimizi desteklemeye devam edecek, esnafımızın daha rahat koşullarda çalışması için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.  Dernekleri ziyaretleri kapsamında Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni, Kars Sarıkamışlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni, Samsun Havzalılar Derneği’ni ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.