31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adaylığını başvurusu yapan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve parti üyesi Umut Açıkgöz, Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti. İmtiyaz sahibimiz Adem Çil ile görüşen aday adayları, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AÇIKGÖZ:VATANDAŞLAR ARTIK KİMSEYE MECBURİYETTEN OY VERMEK ZORUNDA DEĞİL

Yıllardır teşkilatın içinde olduğunu dile getiren Umut Açıkgöz, “Amacımız halka hizmet etmek. Şu an diğer partilerin aday adaylarına baktığımız zaman aynı serüvenin devam edeceğine inanıyorum. Neden hep böyle meydanda olan adaylar mı belediye başkanı olmak zorunda? Ya da halk onlara mı oy vermek zorunda?  Ben bu anlayışı yıkıp gerçekten halka hizmet etmek istiyorum. Biz bugün Tunceli belediye başkanını övüyoruz. Niye bizim sağ milliyetçi bir kesimden öyle bir insan çıkmasın?” dedi.

“MİLLETİN PARASINI MİLLETE GERİ DÖNDÜRECEĞİZ”

Açıkgöz konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Şimdiki belediye başkanının bugünkü icraatlarını görüyoruz. İstediğimiz, hayal ettiğimiz bir icraatta bulunmadı. Benim büyük bir çevrem var beni tanıyanlar biliyor kimse hafife almasın. Vatandaşlar artık kimseye mecburiyetten oy vermek zorunda değil, başka seçenekleri var. Biz işçi olabiliriz ama hem muhasebe hem de ilahiyat olmak üzere iki tane üniversite bitirdim. Yeterince bilgi birikime sahibim, biz bu işi yapabiliriz. Bizim tarifemiz halka hizmet etmek, buradaki fakir fukaraya yardım etmektir. Bugün çöpten bir vatandaşımız yemek için bir şey alıyorsa bu bizim sorunumuzdur. Halkı sadece yardıma alıştırmayacağız, onları üretim yapmaya da alıştıracağız. Milletin parasını millete geri döndüreceğiz. Makam mevkide hiçbir zaman gözümüz olmadı, biz hizmet etmek için adayız. Seçimleri kazanmak için gereken mücadeleyi vereceğiz.”

Bbp Aday Adaylarından Gazetemize Ziyaret1

DİLER: BU SEÇİM ÇOK FARKLI OLACAK, KİMSE KENDİNİ ÜST SEVİYEDE GÖRMESİN

Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor Yol ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor

Seçime tam kadro hazır olduklarını ve çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Fatih Diler,  “Bizler dava adamıyız. Bu seçim çok farklı olacak, kimse kendini üst seviyede görmesin. Kapaklı’da vatandaş ne istiyor, neler eksik hepsini biliyoruz. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanı Kapaklı’ya bunu yapmadı. Vatandaş ne istiyorsa biz ona talibiz. Kapaklı maalesef hizmete doymadı” dedi.

“BİZ HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Diler, “Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerde halk bizi seçerse, Kapaklı’yı hizmete doyuracağız. Kendi bildiklerimizi okumayacağız, Kapaklı ne isterse onu yapacağız. Şeffaf ve sosyal bir belediyeciliğin nasıl olduğunu göstereceğiz. Sadece seçimden seçime vatandaşın karşısına çıkan isimlerden değiliz, biz her zaman vatandaşın yanındayız. Milletini her zaman düşünen, gençlere kol kanat geren, adaletli, hakkaniyetli, hizmet edecek kadrolarımızla el ele belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine talibiz” diye konuştu.

Ziyareti dolayısıyla Diler ve Açıkgöz’e teşekkür eden Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, çıktıkları yolda başarılar diledi.