Kurban Bayramı tatili için Kapaklı’dan Samsun’a giden ve dönüş yoluna koyulan Aydoğdu ailesi Çerkezköy’de kaza yaptı. Yan yatan araçta bulunan 7 kişi yaralandı.

Kapaklı’da eşini silahla tehdit eden şahıs gözaltına alındı Kapaklı’da eşini silahla tehdit eden şahıs gözaltına alındı

Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen Aydoğdu ailesi Kapaklı’dan memleketleri Samsun’a gitti. Samsun dönüşü baba Abdurrahman Aydoğdu yönetimindeki 59 TG 678 plakalı araç, Çerkezköy Tugay Kavşağı ile Cezaevi Kavşağı arasında Kapaklı’ya doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerinde yan yattı. Baba Abdurrahman, anne Aygül ve çocukları F., Y., Y.E., S., F., Aydoğdu kazada hafif yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çevredekilerin durumu 112’ye bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ekibi ve itfaiye yönlendirildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından aracın elektrik aksamı kesildi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik aracın yol üzerinden kaldırılmasının ardından normale dönerken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.